Monday, June 22, 2009

Makan @ JW Marriot & Corus (Father Days - Konon)

Aku dan isteri gi makan kat Marriot Hotel ( Restoran Enak) . Makan masakan Melayu jer. Cuma rasanya tak le sehebat masakan isteri sendiri. Aku masuk pastu order , tak sampai 10m semua lauk pauk dah sampai ...peh pantas giler.. chef die cuma 3 org jer(ni style cam restoran dlm carrefour/tesco kot). Malam pulak gi makan ngan member isteri aku kat Corus Hotel, masakan ok jer ...tak larat nak makan banyak , siang tadi dah pulun nasi sampai 2 pinggan (isteri aku lupa nak cakap). Kalau tidak dah tentu aku puasa sampai petang...wakaka ( ade ke puasa separuh hari makan tengahari ?)

Marriot Hotel





Corus Hotel


Makanan eksotik, mini sotong kurita

satay + air teh tarik

No comments: