Wednesday, December 30, 2009

Mandi manda @ Janda Baik tajaan KRAF

Baru baru ini (18-12-09) bersempena cuti sekolah aku dan keluarga telah pergi berkelah di Janda Baik, Pahang. Perjalanan dari rumah ke Genting Sempah hanya memakan masa 1 jam. Setelah ahli-ahli kelab (Kelab Rekreasi AFCA) yang lain tiba kami terus bergerak dari Mc Donald menuju ke destinasi dan tiba ke lokasi perkelahan 10 minit kemudian.

BBQ ayam....Peh !!!





video

video

Tuesday, December 8, 2009

Akaun Forex + EA (Robot)

Kepada yang ingin menceburi bidang forex aku ada tawaran istimewa kepada anda yang membuka akaun melalui link aku.
Apa tawaran nya ?
Tawarannya adalah ...aku akan memberikan beberapa EA (Expert Advisor aka Robot) kepada mereka yang buka akaun "Live" melalui link aku
dan
masukkan Affiliate Code : PBM di dalam borang pendaftaran.

Kalau ingin lihat statement terbaru Robot aku lihat sini Statement Akaun

Kalau nak masuk tengok dalam metatrader gunakan :

Login : 7010384
Password : joKEl347


Pejabat Instaforex kat Kuala Lumpur :

INSTAFX (M) SDN BHD,-869598
Level 40,Tower 2,
Petronas Twin Towers,
Kuala Lumpur City Centre
50088 Kuala Lumpur
Malaysia
+603 21684361
Fax: +603 21684627
Mobile:- 0163050072
Mobile:- 0192711461

Friday, December 4, 2009

KFC @ BTP !!!

Semalam (03-12-09) aku singgah kat 'medan' sebelum balik rumah. Aku berenti kat kedai runcit sebelah Pondok Polis tetiba isteri aku terkejut sambil menuding jarinya ke sebelah kanan aku...peh!! KFC bergerak sedang berniaga. Sebelum ni aku ada gak terserempak dengan KFC dan Pizza Hut Bergerak kat Bandar Country Homes, tak sangka pulak dorang ade masuk ke BTP. Agak-agaknya bile ada restoran KFC/Pizza HUT dibuka disini ?


KFC Meals-On-Wheels