Tuesday, November 23, 2010

BBQ + Birthday Abg Rosman & AA

Seperti biasa aku dan keluarga mengadakan makan2 BBQ (30/10/10) . Pem'bakar'an di lakukan di rumah mentuaku (port biasa) Green Valley Park..






sambutan harijadi Abang dan AA di satukan...tiup...!!!


ni nak nyanyi ke nak gi camping ??
sape terer tolong 'translate' apa yg tertulis kat kek ni ...??? hehe..

sorang dgn penug persaan nyanyi..sorang lagi terpegun tengok org nyanyi.... sorang lagi kecewa tak dapat nyanyi
tukar shift..kasi bebudak lak bakar...

peace 1 Malaysia....!!!
layan karaoke jap...
alamak supervisor kat blakang....aku nak bergambar pun tak senang...
gulp !!....sedap kerang bakar cicah sos ciili..
nyam2...tak sabar aku nak makan nih...
well done !!
beraksi sikit

No comments: