Thursday, November 19, 2009

Tiang Telefon


Semalam anak aku dengan excited nya 'inform' aku pagi2 lagi (6.30am) bagitau kat belakang rumah aku dah ade tiang telekom di pacak . Lepas ni boleh ler aku masuk talian telefon tetap kat rumah, pastu mohon sekali line streamyx.

Tarikh tiang di korek 16/11-09, tarikh tiang dipacak : 17-11-09.

Sekarang ni aku cuma tunggu dan lihat bila dorang nak pasang kabel die pulak.



Bile dah pasang kabel tu nanti...dengan pantasnya aku akan pergi apply line.

=============================================

Updated on 23/03/2010

Tiang telefon kini sudah di pasang, kini hanya menunggu panggilan telefon dari kontraktor TM telefon

No comments: